Laatste nieuws

Koningsdag

Geplaatst op 26 april

Flexurity wenst al haar medewerkers en klanten een mooie Koningsdag toe!

Lees meer

ABU Cijfers – periode 3

Geplaatst op 19 april

Uren en omzet uitzendbranche periode 3 2018 (week 9-12) Het aantal uren nam toe met 6% en de omzet steeg met 9% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Omdat deze periode net zoveel werkbare dagen telde als dezelfde periode vorig jaar, is er geen correctie toegepast.

Lees meer

ABU Cijfers – periode 2

Geplaatst op 27 maart

Het aantal uren nam toe met 5% en de omzet steeg met 8% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Lees meer

Loodgieter, steeds vaker vrouw !

Geplaatst op 12 maart

Steeds meer meisjes kiezen voor een opleiding in de installatietechniek, meldt de installateurskoepel UNETO-VNI. In ruim tien jaar is het aantal vrouwelijke loodgieters dan ook gestegen van 330 tot 500.

Lees meer

ABU cijfers Periode 1 – 2018

Geplaatst op 23 februari

Uren en omzet uitzendbranche periode 1 2018 (week 1 – 4) Het aantal uren nam toe met 8% en de omzet steeg met 11% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Lees meer

Nieuwe medewerkers

Geplaatst op 12 februari

In februari hebben wij weer twee nieuwe medewerkers aan ons Flexurity-team mogen toevoegen : Ghislaine zal vanaf heden ondersteuning bieden aan onze BackOffice in Hoevelaken. En onze nieuwe collega Raimundo zal zich richten op de flexwerkers in de Industrie. Wij heten Ghislaine en Raimundo hartelijk welkom en wensen jullie veel werkplezier toe!

Lees meer

Team Hoevelaken

Geplaatst op 15 januari

Team Hoevelaken is per vandaag versterkt met de komst van onze nieuwe collega Pieter Hendriks. Pieter wordt als Consultant aanspreekpunt van zowel onze relaties als medewerkers. Wij wensen Pieter veel succes en werkplezier!

Lees meer

Uren en omzet uitzendbranche – Periode 11

Geplaatst op 30 november

Uren en omzet uitzendbranche periode 11 2017 (week 41 – 44) Het aantal uren nam toe met 6% en de omzet steeg met 7% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Lees meer

… sinds 2014 SNF gecertificeerd

Geplaatst op 23 augustus

 Wist u dat Flexurity al sinds 2014 SNF gecertificeerd is?

Lees meer

De eerste werkweek zit erop!

Geplaatst op 18 augustus

Yes! Je hebt je eerste werkweek na de bouwvak weer overleefd. Het was zwaar, maar de kop is eraf.. Geniet van het weekend.

Lees meer