Laatste nieuws

Team Hoevelaken

Geplaatst op 15 januari

Team Hoevelaken is per vandaag versterkt met de komst van onze nieuwe collega Pieter Hendriks. Pieter wordt als Consultant aanspreekpunt van zowel onze relaties als medewerkers. Wij wensen Pieter veel succes en werkplezier!

Lees meer

Uren en omzet uitzendbranche – Periode 11

Geplaatst op 30 november

Uren en omzet uitzendbranche periode 11 2017 (week 41 – 44) Het aantal uren nam toe met 6% en de omzet steeg met 7% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Lees meer

… sinds 2014 SNF gecertificeerd

Geplaatst op 23 augustus

 Wist u dat Flexurity al sinds 2014 SNF gecertificeerd is?

Lees meer

De eerste werkweek zit erop!

Geplaatst op 18 augustus

Yes! Je hebt je eerste werkweek na de bouwvak weer overleefd. Het was zwaar, maar de kop is eraf.. Geniet van het weekend.

Lees meer

CAO app beschikbaar

Geplaatst op 15 augustus

De CAO voor Uitzendkrachten 2012-2017 is vanaf nu te downloaden als app. De app bevat de complete cao-tekst, een samenvatting, antwoorden op veelgestelde vragen en handige tools. Hij is te downloaden in de Google Play Store en de App Store van Apple. Download hem hier: CAO App

Lees meer

Bouwvak has ended..

Geplaatst op 11 augustus

Met moeite bedenk je de snelste route naar het project en probeer je je gereedschap terug te vinden.. Zet die gedachten over zon, zee en strand maar uit je hoofd : Bouwvak has ended.. Gelukkig hebben wij 5 tips die het werken makkelijker maken! 1. Een goede voorbereiding.. … is zoals altijd het halve werk. […]

Lees meer

ABU week 25-28

Geplaatst op 8 augustus

Marktontwikkelingen uitzendbranche periode 7 2017 In periode 7 (week 25-28) nam het aantal uren toe met 7% en de omzet met 8% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Omdat deze periode net zoveel werkbare dagen telde als dezelfde periode vorig jaar, is er geen correctie toegepast.

Lees meer

Bedrijven kiezen vaker voor flexibele schil

Geplaatst op 31 juli

Het aantal flexwerkers dat door opdrachtgevers wordt ingezet is in Q2 2017 met 8% gestegen, vergeleken met Q2 2016. Het uurtarief is daarbij met 2% gestegen. Dit blijkt uit eigen onderzoek van Amsterdams HR-bureau Tentoo onder 10.000 flexwerkers en freelancers.

Lees meer

ABU week 21-24

Geplaatst op 11 juli

ABU week 21-24: omzetgroei 11% In periode 6 (week 21 – 24) is het aantal uitzenduren met 10% toegenomen. De omzet is met 11% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Lees meer

App CAO voor Uitzendkrachten

Geplaatst op 29 juni

Uitzendkrachten kunnen binnenkort makkelijk en laagdrempelig alles wat zij willen weten over hun arbeidsvoorwaarden terugvinden in de handige cao-app die ABU ontwikkelt.

Lees meer